FNEBS.com

Returnering

Du har ret til at returnere korrekte leveringer indenfor 30 dage fra modtagelsen.

Varer købt til julegaver i November og December kan imidlertid byttes til og med 14. Januar.

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du:

1. har modtaget din vare.

2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse eller her: https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=160666#Bil3

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ønsker du at benytte din fortrydelsesret, skal du indenfor 30 dage fra du har modtaget ordren, give os meddelelse herom.
Du kan vælge at benytte denne standardfortrydelsesformular.

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord: du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Du har mulighed for at klage til Forbrugerklagenævnet når du handler med os.


Hvis du returnerer en eller flere varer som ikke er i samme stand som ved modtagelsen, og du ønsker den/dem retur, skal du selv betale portoen (max. det porto-beløb som blev betalt ved ordren) for at få varen igen.

Fortryder du dit køb efter at ordren er betalt men inden for returfristens 30 dage, beder vi dig sende varen retur og angive dit ordrenummer.
Hvis ordren er betalt med betalingskort refunderer vi beløbet til kontoen der er tilknyttet kortet. Har du betalt med bankoverførsel bedes du oplyse dit reg. og kontonummer.

Erhvervskunder har jf. forbrugeraftaleloven som udgangspunkt ingen returret. FNEBS.com forbeholder derfor retten til at afvise et returkrav fra erhvervskunder.

Hvis du nægter at modtage varen eller hvis den ikke afhentes på posthuset inden for henliggetiden, sendes varerne tilbage til FNEBS.com. Ønskes ordren herefter sendt igen skal kunden betale ny porto.

Hvis du vil returnere en forkert tilsendt vare skal FNEBS.com sende en retur-pakkeseddel til dig. Denne seddel dækker omkostningerne i forbindelse med returneringen.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Købet kan fortrydes ved at returnere forsendelsen til denne adresse:

FNEBS.com
Att: Retur/RMA
Teknologivej 15
DK-8500 Grenaa